Today's Picks

Most Recent

Moti Sot

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës parashikon që sot të mbajë mot me diell dhe vranësira të pjesshme. Sipas IHK-së, temperaturat minimale do të lëvizin ndërmjet 11-15...

Most Recent

Trending

Important

Moti Sot

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës parashikon që sot të mbajë mot me diell dhe vranësira të pjesshme. Sipas IHK-së, temperaturat minimale do të lëvizin ndërmjet 11-15 gradë celsius, ndërsa maksimalet e ditës parashihen të lëvizin ndërmjet 32-35 gradë celsius, raporton Klan Kosova. Për shkak të këtyre temperaturave të larta edhe indeksi UV do të jetë i lartë, apelohet respektimi i këshillave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës. Ndërsa apelohet që mos të ndizen zjarre sepse përpos dëmeve në fushën e bujqësisë dhe pasojave të tjera, zjarret janë edhe burime të rrezikut të pronave tona, shëndetit dhe njerëzve në veçanti.

Moti Sot

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës parashikon që sot të mbajë mot me diell dhe vranësira të pjesshme. Sipas IHK-së, temperaturat minimale do të lëvizin ndërmjet 11-15 gradë celsius, ndërsa maksimalet e ditës parashihen të lëvizin ndërmjet 32-35 gradë celsius, raporton Klan Kosova. Për shkak të këtyre temperaturave të larta edhe indeksi UV do të jetë i lartë, apelohet respektimi i këshillave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës. Ndërsa apelohet që mos të ndizen zjarre sepse përpos dëmeve në fushën e bujqësisë dhe pasojave të tjera, zjarret janë edhe burime të rrezikut të pronave tona, shëndetit dhe njerëzve në veçanti.

More from categories